WordPress-palvelupaketit

Toteutamme ammattitason WordPress-sivustoja yrityksille, jotka haluavat laadukkaan lopputuloksen vaivattomasti ja edullisesti.

Olemme erikoistuneet toteuttamaan uniikkeja verkkosivuratkaisuja, jotka saumattomasti yhdistävät tyylikkään visuaalisuuden tehokkaaseen käytettävyyteen. Teemme sivustot asiakaslähtöisesti, aina yrityksen tarpeita ja toiveita kunnioittaen, samalla tarjoten omaa asiantuntevaa näkemystämme. Tavoitteenamme on aina tuottaa palveluillamme asiakkaalle tuntuvaa lisäarvoa niin, että asiakas voi kuitenkin keskittyä oman yrityksensä ydinalueeseen.

Responsiivisten ja modernien verkkosivujen lisäksi tarjoamme myös muita luovia palveluja graafisesta suunnittelusta aina animaatioihin ja videoeditointiin.

Suunnittelemme sivut käytettävyys etunenässä.

Käytettävyys eli UX (User Experience) tarkoittaa sivustolla vierailevan kokemusta ja sitä, kuinka helppoa sivustoa on päivittää ja pitää ajan tasalla. Modernin verkkosivun tulee olla suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi, ja sieltä pitää vaivattomasti löytyä haettava informaatio ja tarvittavat toiminnallisuudet.

Mikään ei karkoita kävijää nopeammin sivustolta kuin huonosti suunniteltu käyttökokemus. Panostamme etenkin sivuston konversiota ajavien elementtien ja osioiden suunnitteluun tarkkuudella, jotta sivut antavat halutun vaikutelman loppukäyttäjälle asti. 

“Siinä missä graafinen suunnittelu mielletään usein luovaksi taiteeksi, UX-suunnittelu muistuttaa enemmän tiedettä. Se perustuu intuition ja kokemuksen lisäksi myös raakaan dataan. Tärkeintä on osata analysoida asiakkaiden käytöstä ja suunnitella paras lopputulos tätä tietoa käyttäen.”

Eerik Anttila
pääsuunnittelija

Joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Palvelupakettiemme ja lisäpalveluidemme joukosta löydät varmasti yrityksellesi sopivan ratkaisun, oli kyse sitten kevyestä ländäristä, laajasta sivukokonaisuudesta tai verkkokaupasta kaikilla mausteilla.

Tarpeen mukaan voimme myös suunnitella brändinne visuaalisen ilmeen ja huolehtia ammattitason sisällöntuotannosta sekä copywritingista. Meillä on myös käytössä laaja verkosto alihankkijoita, joten voitte olla varmoja, että Vision kautta saatte varmasti laatua.

Voitte myös päivittää palvelupakettianne tarpeidenne mukaan. Esimerkiksi jos tarvitsette uusia lisäsivuja tai kieliversiot, saatte ne helposti liitettyä osaksi jo olemassa olevaa tilausta. Lisäpalveluista ja pakettien päivittämisestä voitte kysyä meiltä tarpeen tullen lisää. 

Myös palvelun irtisanominen hoituu vaivattomasti, sillä ensimmäisen 12 määräaikaisen kuukauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja sen voi peruuttaa milloin vain haluaa, 30 päivän varoitusajalla. Irtisanotun tilauksen jatkaminen on myös yhtä helppoa, sillä säilytämme sivuja vähintään 2 vuotta palvelimillamme tilauksen perumisesta.

Moderni ja kustannustehokas vaihtoehto.

Palvelupaketit ovat stressitön valinta perinteisille vaihtoehdoille, joissa eri osa-alueet ovat hajautettu lukuisille eri operaattoreille. Visiolla vastaamme verkkosivuston toteutuksesta ja huolehdimme ylläpidosta, hostauksesta sekä lisensseistä.

Koska palvelut ovat keskitetty yhdelle palveluntarjoajalle, osaamme valita juuri teille sopivat ratkaisut ja pystymme tekemään sen muita edullisempaan hintaan. Tämä myös takaa sen, että ette joudu tekemään useita erillisiä sopimuksia tai käyttämään aikaanne useisiin eri neuvotteluihin ja kilpailutuksiin.

Siinä missä keskimääräisten verkkosivujen hinnat ovat yleensä 4 000 – 30 0000 euron välimaastossa, niin meidän edullisemmat pakettimme lähtevät alle sadasta eurosta kuussa. Pakettimme sisältävät myös aina hostauksen, ylläpidon, varmuuskopioinnin ja eri lisenssit. Hintavammat pakettimme taas sisältävät tämän lisäksi lukuisia hyödyllisiä lisäpalveluita.

Verkkosivut ovat palvelu, jonka pitää olla jatkuvasti ajan tasalla. Uudet sivut vanhenevat suhteellisen nopeasti. Jo muutamassa vuodessa teknologia on voinut ajaa jopa kaikista modernimpien sivujen yli. Siinä missä perinteisten ratkaisujen kohdalla tämä tarkoittaisi joko hintavaa sivustouudistusta tai jatkokehitystä, ilman varmuutta alkuperäisen kehittäjän halusta tai kyvystä enää työskennellä sivuston parissa, niin Vision sivut ovat varmasti toiminnassa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko itse muokata sivujani?

Voit muokata sivun kuvia ja tekstejä milloin vain haluat. Saat tähän myös selkeät suomenkieliset ohjeet ja pulmatilanteessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Tämän lisäksi Pro- ja Premium-paketit tarjoavat mahdollisuuden lisätä uusia sivuja valmispohjalle.

Kuka vastaa sivun toteutuksesta?

Visio Designin web design -ammattilaiset vastaavat kotisivujesi visuaalisesta ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta. Tekijöillämme on aina viestinnän koulutus ja alan kokemusta, joten laatu on varmasti ammattimaista. 

Voinko itse vaikuttaa sivujen ulkoasuun?

Sivustot suunnitellaan joko lähettämäsi graafisen ohjeistuksen tai muiden antamiesi ohjeiden perusteella. Tarvittaessa ammattilaisemme voivat suunnitella visuaalisen ilmeen myös tyhjästä, mutta silloinkin teidän neuvoja ja toiveita kunnioittaen.

Voinko jatkaa irtisanottua tilausta?

Ilman muuta! Irtisanoessasi tilauksen tallennamme kotisivunne palvelimillemme, jossa säilytämme sitä vähintään kahden vuoden ajan. Voit kuitenkin myös irtisanomisen yhteydessä pyytää meitä tuhoamaan sivuston ja siihen liittyvän datan turvallisesti. 

Kuka vastaa sivuston ylläpidosta ja webhostauksesta?

Sivuston hostataan joko omilla palvelimillamme tai luotettavan alihankkijan kautta. Me vastaamme kaikesta yhteydenpidosta palveluntarjoajaan.

Itse sivuston ylläpidosta vastaamme itse. Tämä tarkoittaa siis sivuston ja tietoturvan pitämistä ajan tasalla sekä varmuuskopiointia ja asiakaspäivityksiä.

Kuka omistaa sivun oikeudet?

Kaikki sivustoa varten tehty graafinen työ, eli siis esim. logo, visuaalinen ilme, typografia yms. on kokonaisvaltaisesti asiakkaan omistuksessa. Samoin mahdollinen copywriting ja muu sisällöntuotanto. Käytännön syistä, kuten ylläpidosta ja lisensointimaksuista johtuen, me pidätämme oikeudet sivustolla olevaan dataan ja itse WP-asennukseen. Vastaamme mielellämme oikeuksiin liittyviin kysymyksiin.