Palvelut

Meiltä löydätte kattavat palvelut yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin.

Palvelut esittelyssä

Räätälöidyt WordPress-kotisivut

Ammattitaidolla rakennetut yksilöidyt verkkosivut alkaen 1895 euroa.

Toteutamme räätälöityjä WordPress-kotisivuja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat erottua positiivisesti kilpailijoistaan. Suunnittelemme sivustot aina asiakkaan näkemystä kunnioittaen, tarjoten asiantuntijaosaamistamme visuaalisuuden, viestinnän ja teknologian saralla.

Käytettävyys

Suunnittelijoillamme on vankka kokemus toimivista UI- ja UX-ratkaisuista. Suunnittelemme verkkosivut aina käytettävyys etunenässä. 

Visuaalisuus

Sivujen ulkoasusta vastaa aina graafisen suunnittelun ammattilainen yhdessä verkkoasiantuntijan kanssa, jotta sivujen ilme on tyylikäs ja freesi.

Keveys ja vakaus

Suunnittelemme sivut aina kevyiksi, jotta latausnopeus olisi paras mahdollinen. Tämä onnistuu puhtaalla koodilla, luotettavilla lisäosilla ja tiedostojen huolellisella optimoinnilla.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme vakuuttavat logot, yritysilmeet ja taittotyöt.

Visuaalisen viestinnän asiantuntijamme vastaavat ammattitason graafisen töiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Toteuttamamme työt ovat aina uniikkeja ja suunniteltu yksinomaan asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. 

Logot

Logo on usein asiakkaan ensikohtaaminen brändiinne. Hyvä logo on koko yrityksen identiteetti tiivistettynä liikemerkin ja tekstin muodostamaan harmoniaan. 

Yritysilmeet

Yritysilmeen tehtävänä on sanattomasti viestittää brändinne arvot ja tarina. Onnistunut yritysilme on koherentti ja selkeä, mutta silti omaperäinen.

Taittotyöt

Toteutamme käyntikortit, esitteet, esittelyt ja kirjat. Oli kyse sitten pienestä tai laajasta projektista, niin otamme haasteen vastaan mielellämme.

Konsultointi

Viestinnän asiantuntijan tarjoama konsultointi 75 euroa / tunti. 

Visio Designin asiantuntijat ovat käytettävissä 75 euron tuntihintaan. Autamme yrityksiä saavuttamaan uuden tason digiviestinnässä, tarjoten näkemystämme visuaalisuuden, käyttökokemuksen ja verkkosisällön saralla. 

Graafisen ilmeen arviointi

Arvioimme brändinne onnistumisen visuaalisen viestinnän saralla ja tarjoamme tarpeen mukaan parannusehdotuksia.

Verkkosivujen arviointi

Arvioimme verkkosivujenne teknisen suorituskyvyn, visuaalisen ilmeen, sisällön ja käyttökokemuksen, tarjoten kehitysehdotuksia

Perehdytys

Perehdytämme ja opetamme teitä ammattivälineiden ja -ohjelmistojen käytössä. 

Sisällöntuotanto

Huolella tuotettu sisältö on avain parempaan myyntiin ja kasvuun.

Tuotamme korkealaatuista tekstisisältöä yrityksenne tarpeisiin. Voimme esimerkiksi haamukirjoittaa blogia, toimia editoijana tai laatia yrityksellenne myyvät mainostekstit. Käytämme apunamme hakusana-analyysien ja vertailukehittämisen tuottamaa dataa, jota hyödyntäen sisältö on myös hakukoneystävällistä.

Tekstisisältö

Toimiva tekstisisältö on elintärkeää yrityksen myynnille. Se vakuuttaa asiakkaat yrityksen osaamisesta ja ammattitaidosta, tarjoten oleellista informaatiota.

Copywriting

Copywriting on tekstisisällön muovaamista mahdollisen myyvään muotoon. Tämä tarkoittaa mm. otsikoiden ja leipätekstien editoimista sekä selkeyttämistä.

Hakukoneoptimointi

Verkkosivuilla olevan tekstin tulee aina olla hakukoneoptimoitua. Tämä tarkoittaa sitä, että teksti on editoitu hakukoneiden algoritmeja miellyttävään muotoon, käyttäen hyödyksi julkista hakutermidataa.

Kysyttävää tai projekti mielessä?

Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin yhden arkipäivän sisällä.