1 2 3 4 5 6

Projektin vaiheet

Palaveri ja tarjous

Projekti aloitetaan yleensä vapaamuotoisella palaverilla puhelun, sähköpostin tai kahvikupposen äärellä. Palaverissa käymme läpi yleisluontoisesti projektin pääpiirteet, tarvittavat palvelut ja teemme hieman alustavaa suunnitelmaa asiakkaan kanssa. Kysymme myös asiakkaalta referenssejä ja ylipäätään pyrimme siihen, että olemme kaikki samalla aaltopituudella.

Palaverin tai palaverien jälkeen lähetämme tarjouksen sähköpostitse. Tarjous sisältää hinnan, aikatauluarvion ja listan palveluista, jotka tarjoukseen sisältyvät.

Sopimus ja aloituslasku

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen lähetämme sopimuksen sähköisenä.  Sopimus sisältää tarjouksessa mainitun hinnan, aikataulun ja listan palveluista. Tämän lisäksi sopimuksessa on liitteenä palveluehtomme, joihin pääsette tutustumaan tästä linkistä. Käytämme kaikkien sopimusten allekirjoittamiseen Visma Signin sähköistä allekirjoitusta.

Sopimuksen yhteydessä lähetämme myös aloituslaskun, joka on 40 prosenttia hyväksytyn tarjouksen loppusummasta. Tällä laskulla katetaan projektin juoksevat kulut, kuten esim. lisenssimaksut ja mahdolliset alihankintapalvelut. Summa luonnollisesti vähennetään loppulaskusta.

Suunnittelu

Kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen ja maksanut aloituslaskun, niin on vuorossa projektin varsinainen starttaaminen suunnittelutyön merkeissä. Luonnollisesti osa suunnittelutyöstä on jo tapahtunut ensimmäisten palaverien sekä tarjouksen laatimisen yhteydessä, mutta viimeistään tässä vaiheessa yleensä lyödään lukkoon projektin tärkeimmät linjat. Suunnitteluprosessimme on asiakaslähtöinen. Me toivotamme asiakkaan ideat ja palautteen aina tervetulleeksi. Meidän tavoitteenamme on jokaisessa projektissa se, että asiakas kokee olonsa kuulluksi ja lopputuloksesta tulee asiakkaan näköinen. On kuitenkin asiakkaasta kiinni kuinka aktiivisesti hän haluaa olla mukana varsinaisessa suunnittelutyössä ja voimme tarvittaessa toimia myös varsin itsenäisesti.

Toteutus

Suunnittelutyön valmistuttua alkaa projektin toteutus. Me Visio Designilla vastaamme kokonaisvaltaisesti projektin toteutuksesta, mahdollisista lisenssimaksuista ja alihankinnasta. Projektin toteuttamiseen käytämme aina alan standardeja vastaavaa teknologiaa ja ohjelmistoja. Toteutusvaiheessa pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen. Raportoimme projektin etenemistä ja otamme vastaan palautetta.

Revisiot ja lisäpalvelut

Palveluehdoissamme on määritelty kaksi revisiota, mutta niiden lisäksi otamme vastaan muutosehdotuksia koko projektin ajan. Pienet muutokset, hiomiset ja säädöt kuuluvat projektin hintaan, eikä niitä lasketa tai laskuteta erikseen. Jos taas kyse on jostain laajemmasta lisäpalvelusta, niin teemme siitä erikseen kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksytämme asiakkaalla. Lisäpalveluiden hinta lisätään loppulaskuun.

Valmistuminen

Projekti on valmis vasta silloin, kun asiakas on sen hyväksynyt. Verkkosivuprojekteissa hyväksymiseksi katsomme yleisesti sivuston siirron valitulle palvelimelle, jos ei muusta sovita. Kun kaikki on valmista, lähetämme loppulaskun.  Asiakkaan maksettua loppulaskun projektin kaikki oikeudet siirtyvät asiakkaalle. Asiakas saa muokata, päivittää ja kopioida projektia täysin vapaasti ja rajoittamattomasti. Me kuitenkin pidätämme oikeuden projektin signeeraukseen (esim. verkkosivu) ja sen käyttämiseen referenssinä markkinoinnissa.

Kuulostaako sopivalta?

Sovitaanko palaveri?

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla 09 2316 0772, lähettämällä viestiä osoitteeseen visio@visiodesign.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.