Taitto

Tarjoamme laajan valikoiman taittopalveluita, jotka kattavat mm. esitteiden, asiakirjojen, lehtien, kirjojen sekä erilaisten pakkausten koko taittoprosessin ammattilaistaittajan toimesta.

Harkittua ja tyylikästä taittotyötä

Suhtaudumme taittotöihin suurella huolella. Ammattitaitoiset taittajamme varmistavat, että taittotyön lopputulos on visuaalisesti näyttävä, mutta silti helposti luettava ja saavutettava.

Meiltä onnistuu taittoprojektit aina käyntikorteista sekä esitteistä kokonaisiin lehtiin ja kirjoihin.

Hyvin tehty taitto on myyvää ja informoivaa

Taittoa näkyy kaikkialla, sillä jokaisen kirjan, lehden, esitteen ja jopa tuotepakkausten ulkoasu on taittotyötä. Hyvä, ammattilaistaittajan toteuttama taitto on asia, joka tuo tuotteelle, julkaisulle tai muulle taittoa hyödyntävälle työlle selvää legitimiteettiä sekä luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Joskus se saattaa olla jopa ratkaiseva seikka joka muodostaa asiakkaan lopullisen ostopäätöksen.

Käyntikortteja rivissä

Taitto on osa käyttökokemusta

Taitto usein vaikuttaa suoraan fyysisen tuotteen käyttökokemukseen. Visuaalinen anti, luettavuus, selkeys ja informatiivisuus ovat asioita joiden kautta asiakas arvio tuotteesi ja palveluittesi laadun. 

Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi huonosti suunniteltu esite voi olla vaikutukseltaan suorastaan negatiivinen mitä tulee asiakkaan mielikuvaan yrityksestä. Jos informatiivisuuden lisäksi vastaan tuleekin epäselkeää tai rumaa designia, niin asiakas saattaa valita toisen tuotteen.

Hyvä taittaja huolehtii, että taittotyön ulkoasu vastaa alan standardeja ja vaikuttaa asiakkaiden kokemukseen positiivisesti.

Kirjaa kansiin katsominen

Kuten elokuvat, myös kirjat ovat pääosin kokemus. Tästä syystä, vaikka kirjan ulkoasu ei vaikuta kirjailijan tuottaman sisällön laatuun, voi se silti vaikuttaa kokemukseen kokonaisuudessaan. Hyvä taitto tukeekin kirjan sanomaa ja tunnelmaa, johdattaen lukijan keskelle kirjan tapahtumia.