Esittelyssä
Elementor-sivustoeditori

Jokainen toteuttamme verkkosivusto sisältää Elementor Pro -lisäosan asennuksineen ja lisensseineen, täysin ilman lisäkuluja.

Tehty WordPressiin

Elementor-sivustoeditori on varta vasten rakennettu WordPressiin. Sen toiminnallisuudet tekee reaaliaikaisesta kehittämisestä entistä tehokkaampaa. 

Helppo hallita

Elementorin drag and drop -toiminnallisuudet tekee siitä helpon hallita myös niille, joilla ei ole kokemusta verkkokehittämisestä.

Joustavaa kehitystä

Yhdistettynä tarkkaan valittuihin lisäosiin sekä räätälöityyn koodiin, Elementor Pro -tarjoaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet muokattavuuteen. 

Seuraavan sukupolven
WordPress-työkalu

Elementor edustaa seuraavan sukupolven WordPress-työkaluja, tarjoten käyttäjilleen intuitiivisen vedä ja pudota -editorin, joka eliminoi tarpeen koodaustaidoille. Sen monipuoliset widgetit ja joustava räätälöinti tekevät verkkosivuston rakentamisesta sekä päivittämisestä tehokasta, samalla kun se takaa responsiiviset ja ammattimaiset lopputulokset.

Elementorin jatkuvasti päivittyvä ekosysteemi ja laaja yhteensopivuus muiden WordPress-lisäosien kanssa tekevät siitä ensiluokkaisen valinnan moderniin sivustosuunnitteluun.

Valitsemme Elementorin monista syistä. Sen intuitiivinen käyttöliittymä nopeuttaa projektejamme, tarjoten samalla joustavuuden ja laadukkaat työkalut vastaamaan asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. Elementor mahdollistaa modernin ja responsiivisen sivustosuunnittelun, säilyttäen samalla yhteensopivuuden WordPress-alustan kanssa. Tämä yhdistelmä tehokkuutta, mukautettavuutta ja ammattimaisuutta tekee Elementorista meille luontevan valinnan.

Käytännössä jokainen lisäosa vaikuttaa sivuston latausaikaan. Latausaikojen suhteen ihtanteellinen ratkaisu olisi täysin ”tyhjästä” koodattu sivu, ilman mitään julkaisujärjestelmää. Tällaiset sivut ovat kuitenkin erittäin työläitä ja näin ollen myös hintavia tehdä. Omien testiemme mukaan Elementorin aiheuttama minimaalinen nousu latausaikaan ei käytönnössä vaikuta käyttökokemukseen. 

Emme. Käytämme sivutoteutksissamme palhon hyödyksi yksilöllisesti räätälöityä koodia sekä muita tarkkaan valittuja lisäosia. Elementor toimii enemmänkin eräänlaisena rautalankana, joiden ympärille rakennamme.

eerik-anttila-b
shirley-yeung
valtteri-raatikainen
pega

Huippuosaava tiimi palveluksessasi

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa verkkosivustoon tai sen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä joka arkipäivä kello 10 – 18.

Ota yhteyttä

Mitä saisi olla?

Olipa kyseessä sitten tarjouspyyntö, avoin hakemus tai yleinen kysely, saat meihin yhteyden ohessa olevan lomakkeen kautta.

Voit myös olla yhteydessä meihin soittamalla 09 2316 0772 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen visio@visiodesign.fi.