Tutustu Visioon

Visio Design koostuu eri luovien sektorien spesialisteista, joiden intohimona on luoda tuloksia nopeasti.

Luova johtaja

Kasperi Heikkilä

Kasperi on luova johtaja, joka on tiimimme luovuuden sydän ja sielu. Hänen intohimonsa on löytää ainutlaatuisia ja vaikuttavia tapoja kertoa tarinoita. Kasperi ohjaa tiimiämme visioidensa voimalla ja luo inspiraatiota jokaiseen projektiimme.

eerik-anttila-e

Pääsuunnittelija

Eerik Anttila

Eerik on tiimimme pääsuunnittelija, joka tuo projekteihimme visuaalisen vetovoiman ja teknisen loiston. Hänen tarkkuutensa, luovuutensa ja tekninen osaamisensa ovat avainasemassa, kun luomme tehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme.

shirley-yeung

Tuottaja

Shirley Yeung

Shirley toimii konsulttinamme ja operatiivisena johtajana Hongkongissa. Hän työskentelee tällä hetkellä lisäksi myös SCMP:n aikakausilehtien parissa, kuten Ellenin ja Cosmopolitanin.

annika-leinonen-c

UX-spesialisti & comms

Annika Leinonen

Annika on tiimimme UX-spesialisti, jonka intohimona on käyttäjäkokemuksen optimointi. Annika varmistaa, että toteutuksen käyttäjäkokemus on saumaton ja miellyttävä kaikille.

valtteri-raatikainen-d

IT-spesialisti

Valtteri Raatikainen

Valtteri on digitaalisen maailman asiantuntija tiimissämme. Hänen tekninen osaamisensa ja innovatiivinen ajattelunsa tuovat uusimmat digitaaliset ratkaisut ja trendit jokaiseen projektiimme.

pega

Brändilähettiläs

Pega

Pega on toimistomme virallinen brändilähettiläs ja iloisen tunnelman takaaja. Pega on aina valmis tuomaan hymyn tiimin kasvoille ja luomaan rentoa ilmapiiriä toimistossamme. Hän on osa perhettämme ja antaa meille jatkuvasti syitä hymyyn.

benjamin-c

Sisällöntuottaja

Benjamin Mäki

Benjamin on lahjakas sisällöntuottaja, joka loihtii houkuttelevaa ja vaikuttavaa sisältöä jokaiseen projektiin. Hänellä on ainutlaatuinen kyky kertoa tarinoita, jotka herättävät tunteita ja saavuttavat yleisön sydämet.

Nämä ovat arvomme.

Asiakaslähtöisyys

Suoritamme projektit aina yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveita ja tarpeita noudattaen. 

Avoimuus

Olemme ehdottoman avoimia hinnoittelusta, sopimuksista kuin myös itse työprosessista. Haluamme asiakkaan ymmärtävän, mitä teemme. 

Ammattitaito

Toteutamme projektit rautaisella ammattitaidolla alan parhaita käytäntöjä ja työvälineitä hyödyntäen. 

Yrittäjähenkisyys

Uskomme yrittäjyyteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Uskomme kyseessä olevan yksi niistä lukuisista voimista, joka pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä ja tuottaa innovaatioita.

Oppiminen

Uuden oppiminen on avainasemassa, kun puhutaan suorittavasta suunnittelutyöstä. Meidän on hallittava uusimmat sovellukset sekä osattava varautua teknologian muutoksiin.

Luovuus

Toimintamme keskiössä on halu toteuttaa jotain uutta. Meille luovuus on samaa aikaa tapa toteuttaa itseään, kuin myös ratkaista erilaisia haasteita ja ongelmia.