Tavoitteena toteuttaa Visio.

Olemme vuonna 2018 perustettu turkulainen mainostoimisto, jonka missio on neljän vuoden ajan ollut toteuttaa kestäviä ratkaisuja ja auttaa asiakkaita toteuttamaan kasvua.

Kymmenien projektien jälkeenkin palamme vielä sitä samaa intoa kuin aloittaessamme, sillä mikään ei saa meitä paremmalle tuulelle kuin mahdollistaa toisen ihmisen vision realisointi.

Hyvä design on osa isompaa jatkumoa – se yhdistää ennakkokäsityksiä uuteen ja tuttua tuntemattomaan.

– Eerik Anttila, pääsuunnittelija

Visio syntyi intohimosta designiin ja viestintään

Visio Designin taustalla on vankka uskomus siihen, että jokainen yritys ja yhteisö hyötyy ammattitaidolla toteutetusta designista ja viestinnästä.

Nämä ovat arvomme.

Pyrimme olemaan avoin ja lähestyttävä, tarjoten asiakkaalle kaiken infon aina läpinäkyvästi. Meille on tärkeää rakentaa luottamuksellinen suhde asiakkaaseemme.

Asiakaslähtöisyys

Suoritamme projektit aina yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveita ja tarpeita noudattaen. 

Avoimuus

Olemme ehdottoman avoimia hinnoittelusta, sopimuksista kuin myös itse työprosessista. Haluamme asiakkaan ymmärtävän, mitä teemme. 

Ammattitaito

Toteutamme projektit rautaisella ammattitaidolla alan parhaita käytäntöjä ja työvälineitä hyödyntäen. 

Yrittäjähenkisyys

Uskomme yrittäjyyteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Uskomme kyseessä olevan yksi niistä lukuisista voimista, joka pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä ja tuottaa innovaatioita.

Oppiminen

Uuden oppiminen on avainasemassa, kun puhutaan suorittavasta suunnittelutyöstä. Meidän on hallittava uusimmat sovellukset sekä osattava varautua teknologian muutoksiin.

Luovuus

Toimintamme keskiössä on halu toteuttaa jotain uutta. Meille luovuus on samaa aikaa tapa toteuttaa itseään, kuin myös ratkaista erilaisia haasteita ja ongelmia.