Verkkosivut

Toteutamme uniikkeja ja hiottuja verkkosivukokonaisuuksia, jotka suunnitellaan jokaisella osa-alueella vastaamaan asiakkaidemme yksilöityjä tarpeita.

Huippuunsa hiotut ja kustoimoidut sivut

Me yhdistämme ammattilaisen suunnitteleman visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän teknisen runkoon, joka on hiottu suorituskyvyn ja optimoinnin tasolla. Sivustototeutuksiemme salaisuus piileekin tarkkaan suunnitellussa, kompressoidussa ja adaptiivisessa sisällössä, joka on sidottu tehokkaisiin koodipuolen teknisiin ratkaisuihin ja WordPress-kehitysympäristöön, kuitenkaan unohtamatta laajalti hyväksi todettuja UX-käytäntöjä.

Sivustoprojekteista vastaa aina tekniseen käytäntöön ja verkkosuunnitteluun perehtyneet asiantuntijat. Näin voit olla varma siitä, että verkkosivusi on alusta asti rakennettu varmalle ja kestävälle pohjalle, jossa eri osa-alueet puhuvat luontevasti keskenään.

Keskiössä käyttökokemus​

Käyttökokemus eli UX (User Experience) tarkoittaa sitä, miltä sivuston käyttäminen tuntuu. Hyvä käyttökokemus modernissa verkkosivussa vaatii mm. selkeää käyttöliittymää, nopeita latausaikoja ja saavutettavuutta.

Verkkosuunnittelussamme käyttökokemus on aina nostettuna keskiöön. Tässä onnistumme käyttäen apuna kattavaa käyttäjätoimintaan perustuvaa dataa, teknisiä analyysejä sekä A/B-testausta, jonka ansiosta kartoitamme ja korjaamme sudenkuopat.

Sivuston hallinnan käyttökokemusta tukee WordPress-julkaisujärjestelmä, jonka avulla sivujen päivittäminen ja jatkokehitys on nopeaa sekä yksinkertaista. 

Verkkosivujen hinta

Verkkosivuprojektin hinta määräytyy sivuston koon ja ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi kevyiden ja yksinkertaisten kotisivujen hinta voi olla noin 1500 euroa, kun taas monen erillisen suunniteltavan sisältösivun kokonaisuus nousee useampaan tuhanteen. Tilaamalla sivut meiltä voit olla kuitenkin varma, että sivut ovat suunniteltu juuri sinun organisaatiosi tarpeiden ympärille. 

Kattavat lisäpalvelut

Luotettava chat-integraatio

Chat-integraatiolla asiakas voi olla yritykseesi suoraan yhteydessä verkkosivujen kautta. Palvelua voi käyttää ja hallinnoida niin pöytäkoneella kuin mobiilisti. Viestittelyn lisäksi chatpalveluun on mahdollista lisätä valmiit automatisoidut vastaukset ja vastausketjut, sekä rajatut kellonajat. 

WooCommerce-verkkokauppa​

WooCommerce-verkkokauppa on tehokas ratkaistu pienille- ja keskisuurille yrityksille. Verkkokauppaan on mahdollista lisätä verkkopankki- ja korttimaksaminen, sekä tilausten ja toimitusten seuranta. 

Monipuolinen ajanvaraus

Suomenkielinen ja yrityksesi tarpeisiin räätälöity täyden palvelun ajanvaraussysteemi, ilman kuukausimaksuja. Sen avulla asiakkaasi voi varata aikoja, hallita ajanvarauksia ja jopa maksaa ajanvarauksen.