Verkkosivujen
saavutettavuus

Jokainen verkkosivustototeutukemme noudattaa WCAG 2.1 -saavutettavuusstandardeja.

Visuaalinen selkeys

Sivusto suunnitellaan visuaalisesti selkeäksi, ilman turhia häiritseviä visuaalisia elementtejä.

Tekninen saavutettavuus

Suunnittelemme sivuston tukemaan erilaisia näyttölaitteita ja mahdollisia apuohjelmia. 

Helppokäyttöisyys

Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta, navigaation ollessa erityisen selkeää. 

Tärkeä, tärkempi,
saavutettavuus

Verkkosivujemme suunnitteluprosessi asettaa saavutettavuuden ensisijaiseksi prioriteetiksi alusta alkaen. Olemme sitoutuneet noudattamaan WCAG 2 -saavutettavuusstandardin tiukkoja vaatimuksia varmistaaksemme, että sivustomme on esteetön ja käyttäjäystävällinen kaikille kävijöille, mukaan lukien ne, joilla on erilaisia toimintarajoitteita.

Me varmistamme, että koodimme on virheetön ja järjestelmällinen toimiakseen eri laitteilla ja selaimilla. Suunnittelemme sivustomme aina responsiiviseksi, jotta se skaalautuu sujuvasti eri näyttökokoihin. Lisäksi me huolehdimme siitä, että sovellusliittymämme ovat yhteensopivia eri teknologioiden ja laitteiden kanssa.

Me varmistamme, että kaikki kuvat ja ei-tekstimuotoiset sisällöt sisältävät alt-tekstit tai muut selitykset, jotta ne ovat saavutettavissa näkövammaisille. Huolehdimme myös siitä, että tekstien ja taustojen kontrasti on aina riittävä ja että käyttäjät voivat mukauttaa fontin kokoa omien tarpeidensa mukaan.

Me varmistamme selkeyden jokaisessa suunnitteluvaiheessa, optimoiden tekstin, värien ja kuvien ymmärrettävyyttä, jotta käyttäjät voivat nopeasti löytää tarvitsemansa tiedot ja toiminnot. Navigointi on suunniteltu olemaan loogista ja yksinkertaista, mahdollistaen käyttäjille vaivattoman liikkumisen eri sivujen ja osioiden välillä. Lisäksi olemme keskittyneet interaktiivisuuteen, tehdäksemme painikkeista ja linkeistä selkeitä ja helppokäyttöisiä.

eerik-anttila-b
shirley-yeung
valtteri-raatikainen
pega

Huippuosaava tiimi palveluksessasi

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa verkkosivustoon tai sen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä joka arkipäivä kello 10 – 18.

Ota yhteyttä

Mitä saisi olla?

Olipa kyseessä sitten tarjouspyyntö, avoin hakemus tai yleinen kysely, saat meihin yhteyden ohessa olevan lomakkeen kautta.

Voit myös olla yhteydessä meihin soittamalla 09 2316 0772 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen visio@visiodesign.fi.