Täyden palvelun
ylläpito

Tilaamalla verkkosivuston meiltä, saat premium-tason ylläpidon vuodeksi kokonaan ilmaiseksi. Tämä sisältää siis domainin, tarkkaan valitun kotimaisen verkkohotellin sekä päivitykset ja varmuuskopiot. 

Ensimmäisen vuoden jälkeen alkaen 25 euroa / kk + alv

Huoletonta ja helppoa

Me vastaamme verkkosivuston ylläpidostoja, jotta sinä voit keskittyä kaikista olennaisimpaan, eli yrityksen pyörittämiseen. 

Turvallinen ylläpito

Hyödynnämme TLS/SSL-sertifikaattia, joka muodostaa salatun HTTPS-yhteyden, sekä muita tietoturvallisia ratkaisuja. 

WordPress-optimoitu

Käytämme webhotelleja, joiden palvelinympäristö on teknisesti optimoitu WordPress-verkkosivuja varten.

Luotettava ja tehokas
ylläpito

Tarjoamme räätälöidyn ylläpitopaketin, joka sisältää kaiken aina verkkotunnuksen rekisteröimisesti webhotellin valintaan, sekä päivityksiin ja varmuuskopioihin. Näin voit olla varma, että verkkosivusi ovat aina hyvässä huomassa.

Ymmärrämme myös, kuinka tärkeää on saada nopeaa ja tehokasta tukea, erityisesti digitaalisessa ympäristössä, jossa jokainen minuutti voi olla ratkaiseva. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, joka kattaa niin ongelmanratkaisun kuin konsultoinnin.

Domain eli verkkotunnus on verkkosivujesi internet-osoite. Me hoidamme domainin rekisteröinnin puolestasi, sekä vastaamme sen uusimisesta. 

Valitsemme WordPress-optimoidun verkkohotellin, jossa verkkosivusi ovat hyvässä huomassa. Tämä tarkoittaa, että hosting-ratkaisumme on räätälöity erityisesti WordPressin tarpeisiin, minkä ansiosta sivustosi latautuvat nopeammin, vastaavat tehokkaasti käyttäjäpyyntöihin ja ovat suojattuja yleisimmiltä uhilta.

Pidämme huolen, että verkkosivut ja siihen integroidut lisäosat ovat päivitettyjä ja toiminnassa. Säännölliset päivitykset ovat keskeisiä sivuston turvallisuuden, suorituskyvyn ja yhteensopivuuden kannalta. Vanhentuneet lisäosat voivat muodostaa tietoturvariskejä ja aiheuttaa toimintahäiriöitä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki sivustosi komponentit toimivat saumattomasti yhdessä, tarjoten kävijöillesi optimaalisen käyttäjäkokemuksen. Lisäksi aktiivinen seurantamme auttaa havaitsemaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat sivustosi toimintaan tai käyttäjäkokemukseen.

Toteutamme säännölliset varmuuskopiot verkkosivuistasi, varmistaen tietojen turvallisuuden ja nopean palautuksen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Käyttämämme varmuuskopiojärjestelmät takaavat datan eheyden ja saatavuuden, minimoiden riskin tietojen menetyksestä ja käyttökatkoksista.

 

eerik-anttila-b
shirley-yeung
valtteri-raatikainen
pega

Huippuosaava tiimi palveluksessasi

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa verkkosivustoon tai sen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä joka arkipäivä kello 10 – 18.

Ota yhteyttä

Mitä saisi olla?

Olipa kyseessä sitten tarjouspyyntö, avoin hakemus tai yleinen kysely, saat meihin yhteyden ohessa olevan lomakkeen kautta.

Voit myös olla yhteydessä meihin soittamalla 09 2316 0772 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen visio@visiodesign.fi.