Nopeat ja turvalliset
verkkosivut

Toteutamme WordPress-pohjaiset verkkosivut, jotka ovat optimoitu huippuunsa niin latausnopeuden kuin tietoturvan saralla. Onnistumme tässä yhdistämällä ketterän kehitysprosessimme parhaisiin teknologisiin ratkaisuihin.

Nopea pohjateema

Sivusto rakennetaan kevyen, alle kuuden kilotavun pohjateeman päälle ja optimoimme sisällön verkkoympäristöön parhaiten sopivaksi. Tämän lisäksi käännämme tiedostot weboptimoituun muotoon.

Turvalliset verkkosivut

Tarkoin valitut komponentit ja tiheästi päivitetty WordPress takaavat maksimaalisen tietoturvan sivustollesi. Tämän lisäksi käytössä on tarpeen mukaan kaksivaiheinen vahvistus (2FA) ja SSL/TLS-salaus.

WordPress-palvelinympäristö

Käytämme webhotelleja, joiden palvelinympäristö on teknisesti optimoitu WordPress-verkkosivuja varten. Sen lisäksi pidämme huolen siitä, että sivusto ja integroidut lisäosat ovat päivitettyjä.

Verkkosivut, jotka ovat optimoitu nopeaksi ja rakennettu turvalliseksi

Verkkosivuston latausnopeus vaikuttaa suoraan käyttäjäkokemukseen, hakukoneiden sijoituksiin ja sivuston konversioasteeseen. Nopea sivusto parantaa käyttäjien sitoutumista sivustoon ja näin ollen yritykseesi. 

Me optimoimme toteuttamamme verkkosivustot alusta asti mahdollisimman nopeaksi, samalla panostaen erityisesti tietoturvaan. Jokainen sivustototeutuksemme hyödyntää HTTPS-salausta tietoliikenteen turvaamiseksi. 

Optimoimme verkkosivujen sisällön mahdollisimman kevyeksi. Tämä tarkoittaa mm. kuvatiedostojen ja muiden graafisten elementtien pakkaamista, sekä kääntämistä verkkosivuille sopivaan muotoon (esimerkiksi SVG- ja WEBP-tiedostomuodot).

Hyvä palvelinympäristö on keskeistä verkkosivuston latausnopeuden kannalta. Valitsemme verkkohotellin, joka on optimoitu WordPress-verkkosivujen ylläpitoa varten.

HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) on protokolla, joka mahdollistaa verkkosivujen ja verkkopalvelimien välisen tietoliikenteen salauksen. Kun sivusto käyttää HTTPS-protokollaa, selaimen ja palvelimen välillä lähetettävä tieto salataan, mikä tekee siitä lähes mahdotonta lukea ulkopuolisille hyökkääjille. Tämä suojaa käyttäjätietoja, kuten salasanoja ja luottokorttitietoja, sekä varmistaa, että käyttäjä kommunikoi aidon verkkosivuston eikä huijaussivun kanssa.

Pidämme verkkosivut, sekä niihin integroidut lisäosat, ajan tasalla. Sen lisäksi varmuuskopioimme verkkosivut vähintään joka kuukausi. 

eerik-anttila-b
shirley-yeung
valtteri-raatikainen
pega

Huippuosaava tiimi palveluksessasi

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa verkkosivustoon tai sen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä joka arkipäivä kello 10 – 18.

Ota yhteyttä

Mitä saisi olla?

Olipa kyseessä sitten tarjouspyyntö, avoin hakemus tai yleinen kysely, saat meihin yhteyden ohessa olevan lomakkeen kautta.

Voit myös olla yhteydessä meihin soittamalla 09 2316 0772 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen visio@visiodesign.fi.