Huom. Ohjepankkia työstetään vielä, joten kaikki sisältö ei välttämättä ole valmista.

Tervetuloa Visio Design -ohjepankkiin

Tuliko verkkosivustosi juuri valmiiksi, ja haluat alkaa tuottamaan sinne sisältöä? Ohjepankista löydät ohjeet yleiseen ylläpitoon ja sisällön päivittämiseen sekä myös yleisiin tukiasioihin, jotka pystyt ratkaisemaan itse nopeasti.

Tämä ohjepankki on suunnattu Visio Designin asiakkaille ja sen tarkoituksena on tuoda kätevästi yhteen kaikki tarvittava tieto asiakkaille sivustojen itsenäiseen hallintaan. Sivuston hallinnointiin liittyvät asiat löydät heti vasemmalta sivupalkista yksinkertaisimmista toimenpiteistä myös hieman kehittyneempiin. Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, suosittelemme käymään ohjeet läpi järjestyksessä ylhäältä alas.

Jos ohjepankissa tulee vastaan kohta, jota et ymmärrä, olethan meihin sähköpostilla yhteydessä osoitteeseen visio@visiodesign.fi ja autamme tässä sekä kehitämme kyseistä kohtaa tulevaisuutta varten. Pyrimme tekemään tästä ohjepankista mahdollisimman kattavan ja helposti ymmärrettävän, jotta pystyt päivittämään sivustoasi ilman aiempaa tietämystä WordPressistä ja/tai siihen liittyvistä yleisistä lisäosista.

Viimeksi päivitetty 8.10.2021
Oliko tästä ohjeesta hyötyä?
KylläEi

Siirry kohtaan