Huom. Ohjepankkia työstetään vielä, joten kaikki sisältö ei välttämättä ole valmista.

Ohjepankki

WooCommerce

Visio Designin suunnittelemat verkkokauppatoteutukset käyttävät pääasiallisesti WordPressiin integroitua WooCommercea alustanaan. Tänne on koottuna yleisimmät WooCommercea koskevat kysymykset.

Lisätietoa WooCommercesta voit löytää heidän virallisilta sivuiltaan.

Tuotteen lisääminen

Tuotteen lisääminen tapahtuu samalla tavalla kuin uuden artikkelin tai sivun lisääminen.

 1. WordPressin ohjauspaneelissa mene kohtaan Tuotteet Lisää uusi. Tuotteet-kohdan löydät samasta ryhmästä muiden WooCommerce-asetusten kanssa. 
 2. Lisää tuotteelle nimi kohdasta Tuotenimi ja kirjoita tuotetiedot alempaan tekstipalkkiin.
 3. Valitse tuotteen laji, esim. perustuote tai muunnelmatuote. Muunnelmatuoteita käsittelemme lisää alla.
 4. Valitse tuotteen tyyppi. Esim. ladattavaan tuotteeseen ei lisätä postimaksuja. Näitä voi sivustoratkaisusta riippuen olla useampiakin vaihtoehtoja.
 5. Lisää tuotteen hinta ja veroluokka.
 6. Valitse tuotteen kategoria kohdasta Osasto. Esim. jos tuotteesi on sukka, niin osastona voisi olla sukat ja vaatteet.
 7. Lisää avainsanat eli tagit tuotteelle kohdasta Avainsanat. Esim. jos tuotteesi on sukka, niin avainsanat voisivat olla sukat, vaatteet, muoti ja pukeutuminen.
 8. Lisää tuotteelle kuva kohdasta Tuotekuva.
 9. Kohdasta Tuotekuvasto voit valita vaihtoehtoisia tuotekuvia, jotka näkyvät tuotegalleriassa.
 10. Kirjoita lyhyt kuvaus tuotteesta ja lisää kuvaus kohteeseen Lyhyt kuvaus. Tämä näkyy mm. tuotteen esikatselun yhteydessä. Jos jätät tämän kohdan tyhjäksi, WooCommerce ottaa automaattisesti lyhyen pätkän varsinaisesta tuotekuvauksesta.
 11. Tästä varmaan unohtunut jotain. Postitustiedot yms?
 12. Julkaise tuote painamalla Julkaise oikeasta yläkulmasta.

Muunnelmatuotteet

Muunnelmatuotteet ovat tuotteita, joista on olemassa useampi eri vaihtoehto. Muunnelmat voivat olla esim. tuotteen kokoon tai väriin liittyviä.

 1. TBD
 2. TBD
 3. TBD
 4. TBD

Varastonhallinta

TBD

 1. TBD
 2. TBD
 3. TBD
 4. TBD

Toimitusluokka

TBD

 1. TBD
 2. TBD
 3. TBD
 4. TBD

Liitetyt tuotteet

TBD

 1. TBD
 2. TBD
 3. TBD
 4. TBD

Analytiikka ja raportit

Lorem ipsum

 1. TBD
 2. TBD
 3. TBD
 4. TBD
Viimeksi päivitetty 10.11.2021
Oliko tästä ohjeesta hyötyä?
KylläEi

Siirry kohtaan

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!