Toteutus

Elokuvapäivä

Projektin yhteenveto

Turkulainen Elokuvapäivä on vuosittain järjestettävä yhteisöllinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on juhlistaa elokuvataiteen kulttuurista juhlaa. Saimme tehtäväksi suunnitella tapahtumalle uudet verkkosivut, joiden päivittäminen olisi dynaamista ja helppoa.

Asiakkaastamme

Elokuvapäivä on Scenen (virallisesti Elokuvakaupunki Turku ry) toteuttama yhteisöllinen kulttuuriprojekti, jonka aikana ympäri kaupunkia järjestetään erilaisia elokuvanäytöksiä yhteisöjen ja yksityishenkilöiden toimesta. Scene on Turun kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Linnateatteriyhdistys ry:n perustama yhdistys.

Suunnitteluprosessi

Aloitimme verkkosivuston suunnittelemisen palaverilla asiakkaan kanssa, jonka aikana kartoitimme sivuston tarpeet ja ominaisuudet. Määrittelimme sivuston kohderyhmän ja ensisijaiset tavoitteet, jotta voisimme optimoida sivuston vastaamaan asiakkaan tavoitteita.

Haasteena oli se, että tapahtuman visuaalinen ilme muuttuu vuosittain, joten sivuston oli tarpeen olla dynaaminen, mutta helposti asiakkaan hallittavissa. Löimme viisaat päämme yhteen (ei tietty liian kovaa) ja kehitimme WordPress-pohjaisen ratkaisun, jossa sivuston korosteväri ja muut keskeiset elementit on helposti päivitettävissä vastaamaan tapahtuman visuaalista kieltä.

Sivustoon sisältyy helposti lisättävät näytökset, jotka päivittyvät vastaaville yksittäisille sivuille sekä etusivun näytösnäkymään. Näytösnäkymästä näytöksiä pystyy suodattamaan usean genren mukaan ja näytösten sijainnit pystyy helposti silmäilemään myös näytösten alla olevalta Maps-kartalta.

Jouhevasti joka näytöllä

Kuten jokainen toteuttamamme sivusto, myös Elokuvapäivän verkkosivu toteutettiin alusta alkaen responsiiviseksi. On tärkeää, että osallistujat löytävät tapahtuman tiedot yhtä helposti mobiililaitteensa ruudulta kuin tietokoneella selaten.

Tilaaja

Elokuvakaupunki Turku ry

Palvelut

Web Design

Muita toteutuksiamme

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!