Toteutus

Kehrä Lifestyle

Projektin yhteenveto

Kehrä Lifestyle, suomalainen hyvinvointi- ja sisustusverkkokauppa, valitsi meidät uudistamaan kauppansa. Keskeisiä uudistuksia olivat käyttäjäkokemuksen parantaminen, myyntifunnelin selkeyttäminen ja visuaalisen ilmeen päivitys. Huomioimme myös saavutettavuuden, lisäsimme kotimaiset maksutavat ja panostimme tietoturvaan.

Käyttäjäkokemus:
Ensimmäinen prioriteettimme oli parantaa verkkokaupan käyttäjäkokemusta. Tavoitteena oli, että asiakkaat löytäisivät haluamansa tuotteet vaivattomasti ja että ostaminen olisi helppoa. Testasimme uutta designia useaan otteeseen varmistaaksemme, että se palveli kaikenlaisia käyttäjiä.

WooCommercen muokattavuuden ansiosta uusien ominaisuuksien implementointi oli suhteellisen yksinkertaista. Alustan modulaarinen rakenne mahdollisti muokkaukset reaaliajassa.

Myyntifunneli:
Ostokokemuksen sujuvoittamiseksi keskityimme myös myyntifunnelin uudistamiseen. Selkeytimme polkua tuotesivulta kassalle. Analysoimme asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja teimme tarvittavat muutokset varmistaaksemme, että ostoskorista päädytään onnistuneeseen ostotapahtumaan.

Visuaalinen suunnittelu:
Kehrä Lifestyle on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joten verkkokaupan visuaalisen ilmeen tuli heijastaa tätä. Päivitimme sivuston designia modernimmaksi ja selkeämmäksi. Kuvat ja typografia valittiin huolella tuomaan esiin tuotteiden laadukkuus.

Saavutettavuus:
Verkkokaupan tulee palvella kaikkia käyttäjiä, joten saavutettavuus oli avainasemassa. Varmistimme, että sivusto on käytettävissä eri laitteilla ja selaimilla ja että se ottaa huomioon eri käyttäjäryhmät, kuten näkövammaiset.

Kotimaiset maksutavat:
Suomalaisille tutut ja turvalliset maksutavat lisättiin verkkokauppaan. Näin varmistettiin, että jokainen asiakas voi käyttää itselleen mieluista maksutapaa luotettavasti.

Tietoturva:
Tietoturva on aina ensisijainen huolenaihe verkkokaupassa. Panostimme vahvasti siihen, että asiakastiedot ovat suojattuja ja että ostokokemus on turvallinen alusta loppuun.

Tilaaja

Kehrä Lifestyle

Palvelut

Web Design

Muita toteutuksiamme

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!