Toteutus

Simmer

Projektin yhteenveto

Simmer on vakiinnuttanut maineensa yhtenä arvostetuimmista teknisen markkinoinnin koulutuksen tarjoajista, jonka digitaalisia kursseja suosivat huippuluokan ammattilaiset sekä kotimaiset ja kansainväliset suuryritykset. Yrityksen kehittyessä ja asiakasmäärän kasvaessa myös verkkosivuille kohdistuvat vaatimukset nousivat yhä keskeisimmiksi. Tulevaisuuden kasvua varten Simmerin takana olevat Simo ja Mari Ahava halusivat nostaa verkkosivut ilmeeltään uudelle tasolle ja samalla vahvistaa sivuston käytettävyyttä.

Projektin alkuvaihe

Verkkosivu-uudistuksen ensimmäinen askel oli demoversion laatiminen, joka suunniteltiin huolellisesti pitäen silmällä yrityksen alkuperäistä ilmettä ja brändin henkeä. Tämän demoversion avulla Simmerin johto sai hyvän käsityksen siitä, millaista ulkoasua me suunnittelimme sivulle.

Alusta asti oli selvää, että kehittäisimme sivut aktiivisessa yhteistyössä Simmerin kanssa. Annoimme siis heille heti pääsyn katsomaan kehitysversiomme rakentamista reaaliajassa.

Projektimme pääsuunnittelija Eerik Anttila otti vetovastuun suunnitteluprosessista, aloittaen intensiivisen yhteistyön sekä Simmerin että meidän sisäisen tiimimme kanssa. Tämä mahdollisti yksityiskohtien hiomisen ja varmisti, että kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

Tavoitteet ja haasteet

Projektin keskiössä oli paitsi visuaalisen ilmeen uudistaminen, myös LearnDash LMS-alustan ja WooCommerce-verkkokauppalisäosan integrointi ja kustomointi. Molemmat lisäosat tarjoavat runsaasti toiminnallisuuksia, mutta niiden yhdistäminen ja personointi toi projektin eteen monia haasteita.

Simmerin brändin ytimessä on innovaatio ja edelläkävijyys, joten oli äärimmäisen tärkeää, että sivusto heijastelisi näitä arvoja sekä ulkoasultaan että toiminnaltaan. Lisäksi halusimme, että sivusto tarjoaisi kävijöille saumattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen, joka tekisi oppimisesta ja ostamisesta helppoa ja mukavaa.

Pidimme Simmerin väen kanssa yhteisen työpajan projektin puolessavälissä. Tämän työpajan aikana ideoimme ja kehitimme sivustoa ennestään eteenpäin.

Toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistäminen

Visuaalisen suunnittelun lähtökohtana toimi Simmerin logo, joka inspiroi koko sivuston ilmettä. Tavoitteenamme oli luoda design, joka oli sekä uniikki että tyylikäs, ja joka toisi Simmerin brändin parhaat puolet esiin. Tämä tarkoitti modernia, selkeää ja dynaamista ulkoasua, joka viestii luottettavuudesta ja asiantuntemuksesta.

Hyödynsimme kattavaa kokemustamme LearnDashista ja WooCommercesta, jotta pystyimme taklaamaan projektin tekniset haasteet päättäväisesti. Asiantuntemuksemme mahdollisti lisäosien integroinnin niin, että sivuston nopeus tai käytettävyys ei kärsinyt.

Yhteistyö ja kommunikaatio

Projektin onnistumisen kannalta oli elintärkeää ylläpitää avointa ja jatkuvaa dialogia Simmerin kanssa. Yhteistyömme asiakkaan kanssa auttoi meitä ymmärtämään heidän liiketoimintaansa syvällisemmin, mikä puolestaan antoi meille mahdollisuuden rakentaa sivuston, joka vastasi heidän tarpeisiinsa täydellisesti.

Käyttäjäkokemuksen optimoimiseksi teimme useita käytettävyystestejä, joiden avulla pystyimme hiomaan sivuston pienimpiäkin yksityiskohtia, sekä optimoimaan myyntifunnelin tappiinsa. Tämä prosessi ei ainoastaan auttanut meitä rakentamaan parempaa sivustoa, vaan se myös syvensi yhteistyötämme Simmerin kanssa, luoden perustan pitkäaikaiselle kumppanuudelle.

Lopputulos

Projektin valmistuttua Simmerin uusi verkkosivusto on paitsi visuaalisesti houkutteleva, myös toiminnallisesti rikas, yhdistäen onnistuneesti eri elementit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tavoitteenamme oli luoda sivusto, joka erottuisi edukseen kilpailijoistaan, ja tässä onnistuimme mainiosti.

Uudistetut sivut ovat paitsi äärimmäisen käyttäjäystävälliset, myös visuaalisesti miellyttävät, yhdistäen moderneja elementtejä ja dynaamista suunnittelua. Simmer saikin käyttäjiltään ja asiakkailtaan monia positiivisia palautteita.

Yhteenveto

Simmerin verkkosivu-uudistusprojekti oli monivaiheinen prosessi, joka vaati tiivistä yhteistyötä, teknistä osaamista ja luovaa näkemystä. Lopputuloksena syntyi sivusto, joka ei ainoastaan palvele Simmerin asiakkaita paremmin, vaan myös heijastaa yrityksen innovatiivista ja edistyksellistä henkeä.

Lopputulos on enemmän kuin vain verkkosivusto; se on digitaalinen koti, joka kuvastaa Simmerin brändin arvoja ja asettaa uuden standardin teknisen koulutuksen tarjoajille. Yhteistyössä Simmerin kanssa olemme luoneet alustan, joka palvelee sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita, tarjoten heille parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella vierailullaan sivustolla.

Tilaaja

Simmer Oy

Palvelut

Web Design

Muita toteutuksiamme

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!