Toteutus

Salmelan rusthollimuseo

Projektin yhteenveto

Salmelan rusthollimuseo Vihdissä kertoo alueen rikkaasta historiasta 1500-luvulta lähtien. Tehtävänämme oli luoda historiaa heijastava logo ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, jossa korostuvat museon arkkitehtuuri ja maaseudun värit.

Lähtökohta: Menneisyys kohtaa nykyisyyden

Länsi-Uudenmaalla, Vihdin kunnassa, sijaitsee Oravalan tila ja Salmelan rusthollimuseo. Oravalan tilan historia ulottuu 1500-luvulle ja museo onkin merkittävä osa paikallishistoriaa.

Saimme tehtäväksämme tehdä museolle sen historiaa kuvaavan logon, sekä selkeän verkkosivuston.

Logon luominen

Inspiraatio: Käytimme inspiraationa museon julkisivua.

Toteutus: Minimalistisessa suunnittelussa logo peilaa hienovaraisesti museon päärakennuksen kattoa, yhdistäen sen pitkäaikaisen arkkitehtonisen taituruuden ja nykypäivän yksinkertaistetut suunnittelumieltymykset. Se ei ole vain symboli; se on tarina.

Verkkosivuston suunnittelu

Väripaletti: Ammensimme inspiraatiota itse museosta. Valitsimme sivuston korosteväriksi punamullan, sillä tämä sävy yhdistyy ihmisten mielessä selkeästi maaseutuun.

Käyttäjäkokemus: Loimme verkkosivuston rajapinnan, joka on intuitiivinen ja informatiivinen. Rikkaan historian ja käyttäjäkeskeisten suunnitteluosien saumaton yhdistäminen varmisti, että vierailijat uppoaisivat museon maailmaan jo ensimmäisestä klikkauksestaan.
Vaikutus:

Tilaaja

Salmelan rusthollimuseo

Palvelut

Web Design

Muita toteutuksiamme

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!