Toteutus

IF Gnistan

Tilaaja

IF Gnistan Oy

Palvelu

Web Design

Projektin yhteenveto

IF Gnistan on vuonna 1924 perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura, joka tarvitsi sivujensa kokonaisvaltaisen uudistuksen nopealla aikataululla.

Löysimme yhteisen aaltopituuden jo parin puhelinpalaverin jälkeen ja pistimme tuumasta toimeen. Aluksi suunnittelimme sivuston visuaalisen ilmeen, jonka halusimme vastaavan kansainvälisten huippujoukkueiden korkeita standardeja. Joukkueen värien mukaan käytimme sivuilla päävärinä sinistä ja korostevärinä keltaista, jonka ansiosta sivujen visuaalisesta ilmeestä tuli viileän arvokas, mutta silti ammattitason urheiluhenkeä viestivä.

Sivuston rakennetta suunniteltaessa tärkeintä oli se, että informaatio voidaan viestiä käyttäjälle mahdollisimman yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Toteutimme käyttöliittymän, jossa kaikki tieto on selkeästi esillä. Tärkeää oli myös se, että sivuston päivittäminen on mahdollisimman simppeliä. Helposti lisättävä sisältö, automaattisesti päivittyvä data ja kattavat ohjeistukset tekevätkin sivuston ylläpidosta vaivatonta.

Mobiililaitteiden valtakaudella responsiivisuus on välttämätöntä. Varmistimme emulaation ja avoimen betatestauksen voimin, että sivusto vastaa responsiivisuuden moderneja standardeja. Näin Gnistanin fanit voivat selailla lempijoukkueensa kuulumisia sujuvasti vaikka katsomosta käsin.

Lue asiakkaan palaute lopputuloksesta tästä!

Muita toteutuksiamme