Toteutus

United Founders

Tilaaja

United Founders Oy

Palvelu

Web Design

Projektin yhteenveto

Projektimme United Foundersille oli siirtää yrityksen kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmälle sisällöntuotannon helpottamiseksi ja parantaa sivujen suorituskykyä niin käyttökokemuksen kuin hakukonenäkyvyyden saralla, sekä lisätä sivuille uusia ominaisuuksia ja sisältöä.

Yhdessä rakentamassa

United Founders on usean eri kiinteistöalaan keskittyvän firman yhteenliittymä, jonka tavoitteena on haastaa alan perinteisiä malleja ja tarjota asiakkaalle entistä virtaviivaistetumpia ratkaisuja. UF:n ja Vision yritysfilosofiassa onkin paljon samaa: molemmat yritykset haluavat tarjota asiakkailleen innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Poikkeuksellisesti emme uusineet sivujen visuaalista ilmettä kokonaisvaltaisesti, vaan ainoastaan hioimme käyttöliittymän suurimpia ongelmakohtia. Tähän järjestelyyn päädyimme asiakkaan toiveiden ja projektin luonteen vuoksi, sekä sen takia, että näimme jo olemassa olevan visuaalisen ilmeen varsin pätevänä. Meille on tärkeää se, että pystymme vastaamaan aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarkkaa optimointia

Itse sivustoprojekti eteni varsin jouhevasti. Olimme jatkuvassa yhteydessä projektin yhteyshenkilöön, jonka kanssa viestittelimme pääosin sähköpostin välityksellä. Ensimmäiset versiot sivuista syntyivät nopeasti ja otimme vastaan kaikki toivotut kehitysehdotukset.

Projektin suurin haaste oli suhteellisen kookkaan sisältömäärän tarkka optimointi. Onneksi kyse on kuitenkin erityisosa-alueestamme ja saimmekin tiivistettyä kaiken varsin pikanttiin pakettiin.

Mukautuva työnkulku takasi onnistuneen lopputuloksen

Kun uudistus oli lähellä loppusuoraa, oli aika perehdyttää yhteyshenkilömme verkkosivujen hallinnan saloihin. Laadimme häntä varten yksilöidyn videotutoriaalin, jossa pääsuunnittelijamme Eerik kävi läpi sivuston ominaisuudet ammattimaisen selkeällä otteella. Sen lisäksi vastasimme kaikkiin esitettyihin lisäkysymyksiin heti kun huomasimme ne sähköpostilaatikossamme. Yhteyshenkilö ottikin sivujen hallinnoimisen haltuun erittäin nopeasti.

Kaiken kaikkiaan sivustouudistus oli mielenkiintoinen ja meille tarpeiltaan erottuva projekti. Tärkeintä meille kuitenkin on tyytyväinen asiakas ja että itse onnistumme adaptoitumaan asiakkaan tarpeisiin.

Muita toteutuksiamme