Toteutus

United Founders

Projektin yhteenveto

Projektimme United Foundersille oli siirtää yrityksen kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmälle sisällöntuotannon helpottamiseksi ja parantaa sivujen suorituskykyä niin käyttökokemuksen kuin hakukonenäkyvyyden saralla, sekä lisätä sivuille uusia ominaisuuksia ja sisältöä.

Yhdessä rakentamassa

United Founders on usean eri kiinteistöalaan keskittyvän firman yhteenliittymä, jonka tavoitteena on haastaa alan perinteisiä malleja ja tarjota asiakkaalle entistä virtaviivaistetumpia ratkaisuja. UF:n ja Vision yritysfilosofiassa onkin paljon samaa: molemmat yritykset haluavat tarjota asiakkailleen innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Poikkeuksellisesti emme uusineet sivujen visuaalista ilmettä kokonaisvaltaisesti, vaan ainoastaan hioimme käyttöliittymän suurimpia ongelmakohtia. Tähän järjestelyyn päädyimme asiakkaan toiveiden ja projektin luonteen vuoksi, sekä sen takia, että näimme jo olemassa olevan visuaalisen ilmeen varsin pätevänä. Meille on tärkeää se, että pystymme vastaamaan aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarkkaa optimointia

Itse sivustoprojekti eteni varsin jouhevasti. Olimme jatkuvassa yhteydessä projektin yhteyshenkilöön, jonka kanssa viestittelimme pääosin sähköpostin välityksellä. Ensimmäiset versiot sivuista syntyivät nopeasti ja otimme vastaan kaikki toivotut kehitysehdotukset.

Projektin suurin haaste oli suhteellisen kookkaan sisältömäärän tarkka optimointi. Onneksi kyse on kuitenkin erityisosa-alueestamme ja saimmekin tiivistettyä kaiken varsin pikanttiin pakettiin.

Mukautuva työnkulku takasi onnistuneen lopputuloksen

Kun uudistus oli lähellä loppusuoraa, oli aika perehdyttää yhteyshenkilömme verkkosivujen hallinnan saloihin. Laadimme häntä varten yksilöidyn videotutoriaalin, jossa pääsuunnittelijamme Eerik kävi läpi sivuston ominaisuudet ammattimaisen selkeällä otteella. Sen lisäksi vastasimme kaikkiin esitettyihin lisäkysymyksiin heti kun huomasimme ne sähköpostilaatikossamme. Yhteyshenkilö ottikin sivujen hallinnoimisen haltuun erittäin nopeasti.

Kaiken kaikkiaan sivustouudistus oli mielenkiintoinen ja meille tarpeiltaan erottuva projekti. Tärkeintä meille kuitenkin on tyytyväinen asiakas ja että itse onnistumme adaptoitumaan asiakkaan tarpeisiin.

Tilaaja

United Founders Oy

Palvelut

Web Design

Muita toteutuksiamme

Google-arvostelut

ERINOMAINEN
13 arvostelut sivustossa
Simo Ahava
Simo Ahava
Visio helped us with out website redesign. They impressed us already with their offer, as they had taken into account all of our unique needs and wishes. Throughout the project, they were professional, communicative, and solution-oriented. Whatever little issues came up with the redesign, they helped us solve them. Once the actual project was over, communication didn't stop, and we feel like we now have partners to help us with our digital needs long into the future. I highly recommend Visio Design for any WordPress / WooCommerce / LearnDash / visual design projects.
Ilia Gugenishvili
Ilia Gugenishvili
We had a great experience with Vision Design. For my course on branding at Åbo Akademi, Eerik and Kasperi, prepared beautifully-designed and very interesting materials. These were presented and shared with students. I hope to collaborate even more closely in the future :)
Heidi Kekola
Heidi Kekola
Asiantuntevaa, raikasta ja kaunista tulosta, olemme tyytyväisiä nettisivuihimme.
Liisa Vahakyla
Liisa Vahakyla
Mukavia kavereita jotka tekevät vähän enemmän kuin minimin. Vahva suositus.
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
TRYcamps Kielikoulu OY / Language School Ltd
Ystävällistä, osaavaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua. VisioDesign tekee laadukasta ja hyvää jälkeä. Sposteihin vastataan asiallisesti ja ajallaan - jopa niin, että tästä (koodaus) alasta tietämätönkin ymmärtää. Hienoa suomalaista palvelua, jossa kuunnellaan myös asiakasta - eikä tehdä vain "bulkkia". Ohjausvideot (omalle jälkieditoinnille verkkosivuilla) ovat näppäriä ja tarpeellisia. Lämmin suositus!
Timo Huomo
Timo Huomo
Toteutimme PK-yrityksen nettisivun uudistusprojektin Visio Designin kanssa. Sivut vietiin WordPress -julkaisualustalle. Viestintä heidän kanssaan oli sujuvaa ja projektilla saavutettiin haluttu lopputulos!
Gnistan Edustus
Gnistan Edustus
Great service and really high class working!
Ari Lindfors
Ari Lindfors
Todella hyvät visiot ja nopeaa toimintaa asiakasta kuunnellen. Erittäin suuri suositus.
Mika Anttila
Mika Anttila
Visio Design toteutti minulle täysin uudet nettisivut, jotka ilmentävät hyvin taiteeni tyyliä. Projektin aikana kommunikaatio oli mieluisan nopeaa ja yksityiskohtaista. Huomasin uusien nettisivujeni myötä oman työskentelynikin heräävän aivan uuteen eloon. Suosittelen.
Kris Keränen
Kris Keränen
Sain päheet nettisivut. Thanks!