Toteutus

UUKU Consulting

Käyntikortteja rivissä

Tilaaja

UUKU Consulting Oy

Palvelu

Graafinen suunnittelu
Web Design

Projektin yhteenveto

UUKU Consulting Oy on vihtiläinen konsultointiyritys, jonka missio on vauhdittaa Suomen ja Aasian välistä yhteistyötä. Toimeksiantomme oli luoda Uukulle yritysilme ja verkkosivut, jotka viestittävät ammattitaidosta, samalla kunnioittaen yrityksen karjalaisia juuria.

Värit

Yrityksen pääväriksi valitsimme eläinradan sinisen (Blue Zodiac), joka viestittää jatkuvuutta ja yhteyttä: vaikka olemme matkalla, olemme kaikki silti saman taivaan alla. Toiseksi väriksi valikoitui samettikukan keltainen (Marigold Yellow), joka korostaa yrityksen yhteyttä Aasiaan, jossa keltainen usein yhdistetään arvokkuuteen ja arvostukseen.

Logo ja liikemerkki

Toteutimme Uukun logosta selkeän minimalistisen, jonka viesti välittyy kansainvälisesti. Otimme erityisesti huomioon kulttuurisen sensitiivisyyden, sillä meille tuttu ja turvallinen symboliikka voi toisessa kulttuurissa ja kontekstissa näyttäytyä negatiivisena. Liikemerkkiin saimme inspiraatiota vanhoista merimies- ja partiomerkeistä, jotka viestittävät kansainvälisyydestä. Liikemerkissä olevat symbolit kuvaavat vuorijonoa, eli jatkuvuutta, matkaa ja lujuutta. Nämä ovat arvoja, joita myös Uukun brändi edustaa.

Verkkosivut

Uukun verkkosivut ovat modernit ja tyylikkäät, sopien alan parhaille ammattilaisille. Kiinnitimme erityistä huomiota kuvamateriaalin valintaan, muun muassa tuodaksemme esiin suomalaisen eksotiikan ja luonnon.

Muita toteutuksiamme